Raamdecoratie

Een andere specialiteit van ons is het vervaardigen en aanbrengen van raamdecoraties. De folie die hiervoor gebruikt wordt is speciaal gemaakt om op ramen en spiegels te plakken. Als de folie eenmaal is aangebracht op het glas krijg je het effect alsof het glas gezandstraald is. Voor winkels of restaurants is dit bijvoorbeeld een prachtig middel om de uitstraling te verhogen. Daar waar een kleurenfolie over het algemeen meer opvalt, is deze folie juist geschikt om een raam een bescheiden en net aanzien te geven. Uw logo of een mooi kader zijn natuurlijk goede ideeën om uw ramen mee te decoreren.
 

Particulieren

Deze folie is ook ideaal tegen inkijk, de ideale vervanger van vitrage. Wij komen dan ook dagelijks bij de mensen thuis om de ramen te voorzien van een naar wens en op maat gemaakte glasdecoratie. Een bijkomend voordeel is dat de folie lichtdoorlatend is, terwijl je er niet doorheen kunt kijken. Verder kunt u gewoon uw ramen lappen zonder dat de folie wordt aangetast of loslaat. Als u op de link "Ideeën Raamdecoratie" klikt onderaan deze pagina, krijgt u een overzicht van de verschillende kaders waaruit u kunt kiezen. Ook als u zelf ideeën heeft kunnen we dat voor u uitwerken. We beschikken over boeken vol met plaatjes die we in het raam kunnen verwerken. Stap dus gerust eens bij ons binnen om hier een kijkje in te nemen.
 

Spiegels

Een leuk kado-idee is een spiegel met inscriptie voor bijvoorbeeld een jubileum of verjaardag. We beschikken niet zelf over de spiegels, omdat we vinden dat de keuze van een spiegel op zich al iets persoonlijks is. Maar met deze glasfolie kunnen we uw spiegel wel omtoveren in een uniek kado.