Autobelettering

Nog altijd een van de beste manieren om reklame te maken voor uw bedrijf is een autobelettering. Wij kunnen deze prima voor u verzorgen. Indien gewenst kunnen wij u ook behulpzaam zijn met het ontwerpen van uw logo of huisstijl, mocht u deze nog niet hebben.

Wij helpen u graag met het ontwerpen van een autoreklame die bij u past. In onze computer staan alle modellen auto's in de vorm van een lijntekening. We gaan met uw logo en bedrijfsgegevens aan de slag en verwerken dit in de lijntekening op de computer. Vervolgens krijgt u de presentatie hiervan te zien door middel van een printuitdraai.

Het is ook mogelijk om door ons een aantal opzetjes te maken in verschillende prijsklassen, afhankelijk van uw budget. Er zijn dus vele mogelijkheden om uw auto aanzien te geven. Van een kleine bescheiden uiting tot een opvallend reklame object.
 

Magneetplaat

Mocht u twijfelen of een reklame op uw auto wat voor u is, dan bieden wij ook de mogelijkheid om de reklame op een magneetplaat aan te brengen. De magneetplaat kan heel simpel op de auto aangebracht worden. Hiermee bepaalt u zelf op welk moment u met en op welk moment u zonder reklame rijdt. De kleur van de magneetplaat zelf is wit, maar kan in alle kleuren folies worden afgeplakt. Informeert u eens naar de mogelijkheden.

Borden, Spandoeken, Vlaggen en Lichtbakken

Ook voor uw reklameborden bent u bij ons aan het juiste adres. Voor uw gevel, voor op een beurs, op het voetbalveld, langs de weg. Op vele manieren kunt u zich presenteren door het gebruik van een reklamebord. De borden kunt u op de door u gewenste maat bestellen. Het materiaal waarvan de borden gemaakt zijn is gehard of geschuimd kunststof. De borden zijn in diverse kleuren te bestellen, maar mocht uw kleur er niet bij zitten, dan kunnen we het bord ook beplakken met de juiste kleur folie passend bij uw huisstijl.
 

Vlaggen

De vlaggen die wij leveren zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als de spandoeken. Deze kunsstof is ideaal te beletteren en als vlag goed te gebruiken als reklamemiddel om bijvoorbeeld uw gevel aan te kleden. Het voordeel van een kunststof vlag is dat deze zelfs bij een windstille dag altijd goed leesbaar blijft, dit in tegenstelling tot een stoffen vlag.

De vlaggen zijn in meerdere kleuren en maten verkrijgbaar. Eventueel kunt u er vlaggenstokken en vlaggenstokhouders (kunststof of alluminium) los bij bestellen. Zelfs de knoppen van de vlaggenstokken zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Spandoeken

Een manier van reklame maken die zeer handig en praktisch is, is spandoekreklame. Het idee is natuurlijk vergelijkbaar met een reklame op een bord, maar het grote voordeel van een spandoek is het gemak waarmee het is op te hangen en op te rollen.

De spandoeken zijn gemaakt van bisonyl en geschikt voor zowel binnen als buiten. Ze zijn ideaal te gebruiken op beurzen, evenementen en bouwsteigers. De spandoeken zijn in verschillende kleuren, lengtes en breedtes te verkrijgen en er zijn diverse opties in de soorten spandoeken. Zo heeft u de keus uit spandoeken met of zonder randversteviging en hoekversteviging, met of zonder ringen om de 50 cm.(handig voor de bevestiging) En het is ook mogelijk om de spandoeken aan de zijkanten te voorzien van pvc-pijpen met elastisch koord en musketonhaken.